ACTUEEL


De nieuwe trainingsgidsen zijn uit!

De nieuwe NEN trainingsgidsen zijn uit. Hierin vindt u een overzicht van alle trainingen die NEN binnen de verschillende vakgebieden geeft voor het voorjaar 2020.

NEN Trainingen speelt gericht in op normen die vaak abstract, wetenschappelijk getint en moeilijk te doorgronden zijn. We focussen ons op uw persoonlijke groei in combinatie met de uitbreiding van kennis, kunde en vaardigheden.

Ontwikkeling in elke fase

Met NEN Trainingen kan iedereen zich in elk fase van de loopbaan verder ontwikkelen op het gebied van normen en hun toepassing. Naast de eendaagse trainingen worden modules aangeboden die zijn verdeeld over enkele weken of maanden (leergangen en NEN Academy). Steeds vaker worden daarbij blended leervormen ingezet, een combinatie van klassikaal en online leren.


Steeds meer normen vragen tijdens de toepassing ook soft skills, vaardigheden op het gebied van o.a. overtuigen, presenteren en houding en gedrag. U zult dit steeds meer in ons aanbod zien.

Kwaliteit

De beoordeling van de NEN-docenten door de cursisten is hoog, een negen, en ook in de recent vernieuwde CEDEO-erkenning worden de docenten als hoogste gewaardeerd. De trainingen van NEN worden doorlopend verbeterd en dat is terug te zien in de cijfers. Het aantal unieke openroostertrainingsdeelnemers is in vijf jaar tijd gestegen tot 3000. De bedrijfstrainingen hebben in dezelfde periode een groei doorgemaakt van meer dan 35%.

Leren, werken en groeien

Met de trainingen van NEN ontwikkelt en verbetert u uzelf en u helpt ook uw eigen klanten. Want wie de normen juist toepast, levert kwaliteit. NEN helpt daarbij met het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Weten welke trainingen we verzorgen in welk vakgebied? Ga dan naar het nieuwsbericht en download dan snel en gemakkelijk een PDF van de gids.


Liever een of meerdere gidsen per post ontvangen? Vraag deze dan eenvoudig aan.