ACTUEEL


NEN heeft een nieuwe website

Mogelijk heeft u het al gezien, onze website nen.nl is geheel vernieuwd. Voorheen was onze website niet responsive, en daardoor niet goed te bekijken op mobiele apparaten. Dat is nu verleden tijd. Een norm kopen, normcommissie of actuele informatie bekijken, het kan nu ook eenvoudig op mobiel of tablet.

NEN is dé portal op het gebied van normen, voor het hele normalisatietraject. Van het ontwikkelen van normen en richtlijnen tot en met de verkoop en toepassing en uiteindelijk de impact van die normen. Die impact kan alleen gemaakt worden als de website optimaal is ingericht op de wensen van de bezoeker. Er zijn een aantal grote verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de vorige website, zoals de zichtbaarheid van onze normcommissies, schema’s en registers, het aanbod van trainingen en een verbeterde zoekfunctie. Daarnaast is het ook een technisch betere webshop voor al onze producten zoals normen en richtlijnen. De nieuwe website is gebouwd op een nieuw, toekomstbestendig platform. Hierdoor kunnen we functionaliteiten de komende jaren continu blijven verbeteren en uitbreiden. Een website is nooit af en wat u nu ziet, is dan ook niet het eindpunt, maar het startpunt van een continu geoptimaliseerde website.

'NEN werkte met een verouderd CMS, dat niet geschikt was voor mobiel en waar e-commerce functionaliteit miste. Om de ambities voor de toekomst waar te kunnen maken, zocht NEN naar een nieuwe partner. Experius zorgt, samen met NEN, voor een toekomstbestendig platform, om iedere gebruiker de juiste ervaring te bieden.'
Yannick Röling, CCO bij Experius

Feedback

De komende maanden bouwen we verder aan de nieuwe website. Daarbij luisteren we graag naar onze klanten. Niet alle wensen kunnen worden vervuld, maar de doorontwikkeling zal altijd in het teken staan van de behoefte van onze klanten. Heeft u een opmerking over of suggestie voor nen.nl? Laat het gerust weten via klantenservice@nen.nl.

Neem een kijkje op nen.nl

image