SAMENWERKEN, VERBINDEN EN IETS BETEKENEN VOOR DE MAATSCHAPPIJ


Kom werken bij NEN!

Werken bij NEN? Dat kan! We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die op zoek zijn naar een organisatie die zich inzet voor een betere wereld.

Alleskunner? Consultants gezocht!

Als Consultant bij NEN breng je belanghebbende partijen bij elkaar en begeleid je hen in het proces om tot gezamenlijke afspraken te komen. Deze afspraken kunnen leiden tot normen en kunnen op nationaal (NEN), Europees (CEN) en internationaal (ISO) niveau worden ontwikkeld en vastgelegd. Je begeleidt deze processen in verschillende sectoren en zorgt ervoor dat alle belangen zo goed mogelijk worden vertegenwoordigd, zodat door middel van consensus een afspraak kan worden bereikt. Samen met de voorzitter ben je het aanspreekpunt voor de Nederlandse markt met betrekking tot normalisatie in de sector. Verder zorg je als consultant voor een nauwkeurige verslaglegging van het hele proces. Hiervoor werk je nauw samen met een Project Assistent.


NEN is op zoek naar consultants voor aan

bouwgerelateerde onderwerpen als:

Energieprestatie van gebouwen, Industrieel, Flexibel en Demontabel (IFD) bouwen van bruggen en sluizen, Constructieve veiligheid (onder andere in relatie tot aardbevingen in Groningen), Circulair bouwen, Asset Management en Consumenten Dossier (in relatie tot nieuwe wet Kwaliteitsborging Bouw).

Alle account managers verzamelen

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van het klantenbestand van NEN. Je verkoopt bedrijfstrainingen op maat die bedrijven helpen met het gebruiken van een norm van NEN. Ook verkoop je het online normbeheerprogramma NEN Connect. Voor beide ga je zelf op zoek naar bedrijven aan wie je deze diensten kunt verkopen. Daarnaast onderhoud je het contact met bestaande klanten en zoek je naar mogelijkheden om bij hen de business uit te breiden. Je bent veel onderweg naar klanten en zit daardoor weinig op kantoor. Je krijgt je eigen werkgebied in Nederland en werkt met een teamtarget voor het hele jaar.

Steun en toeverlaat van consultants (en meer!)

Als Projectmedewerker bij NEN ondersteun je consultants en de Clustermanager bij bouw gerelateerde projecten en norm-ontwikkeltrajecten. Je beheert hun agenda's waarvoor je afspraken inplant met interne- en externe partijen zoals de overheid, branche verenigingen en mensen uit het bedrijfsleven. Ook organiseer je (normcommissie) vergaderingen, tijdens welke je notuleert en soms als gastheer of gastvrouw fungeert. Na afloop van vergaderingen draag jij zorg voor het verspreiden van de relevante stukken aan de commissieleden. Als nieuwe leden zich aanmelden voor normcommissies, ben jij verantwoordelijk om de benoemingsprocedure in gang te zetten en hen toegang te verlenen tot de interne systemen. Je krijgt daarnaast de ruimte om je werkzaamheden zo breed mogelijk in te vullen als je zelf wilt. We zoeken projectmedewerkers voor het cluster bouw, elektro en kennis & informatiediensten.