ACTUEEL


NEN werkt tijdens maatregelen rondom coronavirus ‘digitaal’ door

NEN volgt de adviezen van het kabinet en de RIVM en neemt, zoals vele bedrijven in de wereld, maatregelen om ons werk anders in te richten tot en met 6 april. Het reguliere werken op kantoor en de vele fysieke bijeenkomsten die normaal gesproken plaatsvinden, kunnen tijdelijk niet. Gelukkig zijn we, zowel nationaal als internationaal, al gewend veel ‘op afstand’ te kunnen doen en gaat het werk bij NEN door.

De genomen maatregelen tot en met 6 april:

  • Vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten worden, waar mogelijk, anders ingericht. Alle NEN-medewerkers kunnen thuiswerken. Met onze klanten, stakeholders en andere relaties zullen we online vergaderen en overleggen, al dan niet via online tools, webinars, e-mail of telefonisch. Er is heel veel ‘virtueel’ mogelijk en we beschikken over de digitale middelen om ‘gewoon’ met u samen te blijven werken.
  • Evenementen worden geannuleerd of verplaatst naar een latere datum.
  • Geboekte trainingen worden verplaatst naar een latere datum of gaan via een webinar plaatsvinden. Deelnemers van trainingen krijgen hierover persoonlijk bericht. Wij vragen om uw begrip en hopen dat u, net als wij, creatief meedenkt in alles dat op een digitale wijze doorgang kan vinden.

Internationale afspraken

Het normalisatiewerk én onze trainingen komen door de genomen maatregelen niet stil te liggen. Om het internationale normalisatiesysteem draaiende te houden, zorgen ook het Europese CEN-CENELEC en mondiale ISO voor alternatieve oplossingen. Vergaderingen vinden zoveel mogelijk virtueel plaats, worden uitgesteld of geannuleerd. Alle betrokken commissieleden worden hierover individueel geïnformeerd.

Meer informatie

Indien u voor 6 april aanwezig zou zijn bij een van onze bijeenkomsten, vergaderingen of trainingen, ontvangt u persoonlijk bericht over de status en onze oplossing. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie, e-mail communicatie@nen.nl.